bLoG IQ dIbEnCi bLoGgEr!!!

1:43:00 PM

sedeyh weyh~~ nak pi kelas jap lagi, bukak satu blog nih, pastu tengok entry terbarunye…iaitu BLOG-BLOG YANG DIBENCI SEPANJANG ZAMAN….korang boleh klik link tuh dan baca entrynye…giler sardis IQ kat sini!

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

siot benor insan bernama saiful bahari itu~ sengal! kalau jeles ngan IQ cakap terang-terang! memang si sembang kemas nih jeleskan IQ yang asik letak gambar wall climbing katanya…haha! klakor lak IQ rasa~ ni mesti si sembang kemas teringin nak maen wall climbing kan kan kan?? meh laa…esok ada maen wall kat larkin! nak join klik sini!

buat si sembang kemas, IQ da tak nak letak gambar wall climbing da pasni, nak letak gambar kayak bebanyak? boleh?


ambik haa~~ latest punyer kayak~~ lalalala~~

haaa~~ ada lagi! yeaaaahh!

hehehe~~ kena balik~ lalalalalaa~~

see ya!

***kelas weyh!!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. patutlah blog IQ 'dibenci' oleh blog sembang kemas..hehe kelakar..sy pun jeles gak..nk gak join aktvt outdoor mcm IQ..bestnyaa

    ReplyDelete
  2. hehee~~~ tu la....si sembang kemas tau duk dlm blik ngadap lappy jek dn update entry~~ ajak join xmo~~ mle nk benci2..awww~

    ReplyDelete
  3. AMBOI NGUTUK KOME NAMPOK,haha.
    siap ko,aku baling chezy wedges!nah!!

    ReplyDelete
  4. Waah bestnye berkayak. Teringin juga.tp xpandai:-(

    ReplyDelete
  5. epul~ ko blig chezy wedges bgus gak, aku mmg ske chezy wedges..haha!

    muas~ benda boleh blja la syg~~ hehe~

    anyss~ heee~ malu2...~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers