wAll ClImBiNg & MtB @ PuTrAjAyA cHaLleNgE pArK (PcP)

5:58:00 PM

korang ada baca entry sebelum nih? kalau tak baca, korang tak dapat bayangkan tempatnya camne…sebab gambar yang IQ curik nih, tak ada gambar yang tunjuk tempat PCP yang besar gedabak tuh…klik di sini untuk dapatkan gambaran tempatnya dahulu..=P

kali nih IQ nak show gambar-gambar je..ok..gambar ni sama je dari blog kawan IQ iaitu blog JSyah..a.k.a jasmadi syah…[okeh jas! da tulis da nama ko!] gambar-gambar ni sekali dengan description sebab dalam blog jas tu tak tulis apa-apa..ingat nak komen lebih-lebih tapi tak dapat sebab da nama pun blog, bukan facebook!

ok..jom layan gambar!

ni sebelum maen..haha..gambar sebelum masuk tak ada la…jangan salahkan IQ! salahkan Jsyah! haha!..ok..tu bukan dslr IQ..IQ miskin…tak ada apa-apa~

in IQ’s group! IQ, cidot and fint! masa ni da panjat wall..panjat yang mana satu? tengok gambar kat bawah nih!

muka kelihatan bapak laaa letih! macam nak nangis pun ada! bukan apa…amat meletihkan~ huhu..da sampai atas…disuruh lak pandang bawah~ nak buat muka cute pun memang tak lepas ler~ 

as usual! IQ akan ambik gambar farah yang kesengalan! hehe..walaupun hak milik gambarnya jas, tapi IQ capture gambar nih..super duper sengal kan? thanks la jas! sebab upload gambar nih..suke suke suke! kan farah kan??hihihi..=P

yang berhampiran dengan wall tuh dak-dak kelab…tapi yang macam sedang fokus tuh budak-budak sekolah berhampiran di putrajaya...dorang pun datang nak maen…diaorang compete each other..ikot stage..besh gak~ ada timer..soo..pecut naik atas! iyaaahh!

nak tergelak IQ tengok gambar nih…yang sorang bersungguh2 nak belay..yang sorang possing~ tapi…..agak-agak la capek! tali tak tegang pun! nampak sangat tipu tengah belay..hekhek..iye ke? ntah…mereka sahaja tau kebenarannya..

newbie dalam kelab..tapi bapak la sengal! kawan-kawan jas….capek dan ridzjacob [bluekk!] maen bloudering pun nak tolong-tolong macam nih..3 meter je pun..jatuh bawah je la! =P

compete dengan azie…hehe..menang….muke letih lagi! damn!

the most interesting picha!! pia tergantung selepas fahmie fall~ haha..bayangkanlah fahmie yang lebih berat di’belay’ oleh pia…siyes! dua kali belay..dua kali tuh jugak pia tergantung! macam besh je! nak jugak..haha!

santai2…ni nak habes daa…tengah belay si cidot..tapi sempat bergambar..eh2..cidot da turun la masa tuu….ngeee~

korang mesti nak tau sape si jas tuh kan? haa..tu dier! yang pakai baju star wars tuuu..si sengal bersama kawan-kawannya yang sengal..=P



tiga gambar sebelum naik bas…siyes! happy sangat bersama mereka! nak join program lagi! nak maen wall lagi! nak maen MTB lagi!

maaf la yer..gambar untuk MTB terpakse upload kemudian sebab Wak tak upload lagi…kalau letak video lagi bagus..nak letak gak lam blog nih…nantikan PCP part 2 untuk MTB…ok? banyak lagi gambar yang boleh dilihat di sini..klik sini laa!

see ya!

***sronok! hepi! kalau ada chubby mesti lagi happy! ehek3~~

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. jas~ hehe...sronok yer ko~

    uzair~ haaa..tau pn! asal la tak ikot...

    ReplyDelete
  2. wah cm besh je kowang~~ active btoi kowang~~

    ReplyDelete
  3. pn~ yeee...da letak...da tau da...syrat dier..

    src utm~~ hehe....yeke tak ikot??

    kak izzati~ a'ah..mmg xreti duk diam..nak wat cmne..huhu~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers