kAmI kEmBaR!

6:08:00 PM

lain mak, lain bapak..tetiba je ada saudara kembar..haha! memang lawak~ apa yang lawak? meh sini nak crite sket~

IQ bangun pagi da setting out dalam kepala nak pakai baju apa nak gi kuliah ari ni..sudah jadi kebiasaan la kan, nak pergi kelas nak kemas-kemas..segak-segak..anggun-anggun~ so, IQ da pilih baju yang IQ nak pakai..lepas je bersiram..terus pakai baju yang da set dalam kepala~

da bersiap semua, nak pergi kuliah da~ kelas ari ni start lewat sket..pukul 10 baru start~ then, pergi la bilik Farah…buka je pintu bilik…IQ pun, “AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!” menjerit?? kenapa? damn! farah plak pakai baju yang seakan-akan serupa dengan baju IQ..kitaorang tak pernah nak berjanji pergi kelas pakai baju sama nih…alamak~ camne nak face orang nanti..at last tak pikirkan sangat..terus berjalan pergi kelas..

masuk je kelas, [da la datang lambat..buat free show lak] budak-budak dalam kelas gelak malu-malu bila kitaorang lalu depan dorang…haihh?? macam pelik je, kenapa dorang gelak? salah sorang daripada mereka tegur, “kembar ke?” aku dengan farah da tak tahan nak gelak daa~ rupernye pasal baju kitaorang ler…haihh~~

sepanjang ari ni….apa yang diaorang tegur;

Nazrin : “cantek baju…sama…beli sekali ke?”

Izzat : “korang kembar ke? baju sama laa..”

Bella : “korang berjanji ke? pakai baju sama ari ni”

Ridzuan : “kembar ke?” [gelak]

Inana : “korang kembar ke ari ni? berjanji ek?”

Staff kolej : “kembar ke nih?” [yang ni tak ley blah…sempat lagi tegur]

tengok! betapa ramai yang concern dengan kitaorang~ tu ada lagi tak tulis sapa yang gelak-gelak..yang wat pandangan bermakna kat kitaorang~~mostly budak-budak kelas la..sebab dorang la yang kenal kitaorang..huhuhu~~

bila IQ tengok baju IQ dan farah, tak der la sama sangat…texture lain, design laen…tapi dorang cakap sama plak..at last..apa kitaorang buat?

ambik gambar!

 

kembar!

ok~ bila da ambik gambar banyak-banyak baru kitaorang ngaku~~ baju  kitaorang memang HAMPIR sama~~ colour seakan-akan…inner baju, selendang semua sama, warna seluar jeans pun sama! huhu..tak sangka jadi bualan budak-budak kelas…malu-malu~~

lepas nih, kena tanya farah pakai baju apa nak gi kuliah~ jadi perkara yang sama, dapat gelaran kembar lagi~~ huhu~~

hehe~habes kisah untuk ari ini..1 MAC..permulaan bulan ketiga untuk 2011~~

ok..sampai sini dulu~

see ya!

***kalau camni,  baek rancang pakai baju sama terus..kan farah~~

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. haha,tambah 1 lagi ayat,korang ni teletubies ke??haha

    ReplyDelete
  2. sengal la epul~ teletubies ko kte...sengal2~

    ReplyDelete
  3. kalau nak betul2 kembar, tengok blog sy...huhuhu..

    ReplyDelete
  4. khrlhsym~ haha..tenkiu~

    garfield~ ok..mau terjah skrg!

    ReplyDelete
  5. boleh join geng kembar saya nih! hehehe

    ReplyDelete
  6. kembar abg ad 3...sy ad dua je..hehe..xpe2..ad lgi sorg..xmsuk lam gmbr lak..hehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers