I’m ThE qUeEn!

10:56:00 PM

wait wait wait! sebelum korang cakap IQ perasan ke hape ke..tengok gambar nih dulu!

DSC07316

haaaa~ tergamam? bukan setakat korang je tergamam, kawan-kawan sekelas malah IQ sendiri tergamam! the queen binti abdul wahab izyan…mau tergelak IQ dalam kelas MOM tadi~~~sebelum IQ dapat giliran nak tandatangan attendance pun, kawan-kawan da tergelak..ingatkan ape laa…. inilah kesahnya kalau korang ada lecturer yang berwarganegara laen…means…International Lecturer~

lecturer MOM da bertukar! part 2 untuk kos MOM diajar oleh Dr.Bala…asalnya dari Nigeria kalau tak silap IQ…and…that’s the result! nama student sume tunggang terbalik! yang da jadi nama ayah kat depan, yang binti jadi nama pertama pun ada! fenin kan?

korang tengok sendiri la camne nama IQ boleh tunggang terbalik jadi THE QUEEN BINTI ABDUL WAHAB IZYAN!  siap translate lagi nama kedua IQ jadi perkatan THE QUEEN! advance benor laptop dr.bala..siap nama ditukarkan jadi maksud…farah plak nama zulaikha dia hilang! jadi WIFE! walau apa pun, IQ rasa besh sebab….nama yang ditranslatekan berdasarkan nama-nama ISLAM! itu yang penting..jika nama tersebut ada makna yang bersesuaian, ianya akan bertukar! tapi fenin la kan? nama kedua IQ da ilang sebab da jadi permaisuri..pergghh~ permaisuri tuuu…alahaaaii~~

tak per la…apa-apa nama kat attendance pun, attendance tu kena la penuh..tapi melihatkan cara Dr.Bala ngajor nih, adeehh~~ macam susah sket IQ nak paham…tulisan dier tulisan italic, bersambung-sambung..guna font 10 plak tuh…susah nak baca~ adeehh~ moga IQ dapat la blajar dalam kelas MOM untuk kali nih…amin~

sekian sahaja celoteh..

see ya!

***maaf pada nisa dan uzair…kalau IQ ada kesempatan, IQ buat..kalau tak der, sorry yer! nite!

You Might Also Like

6 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hahahaha,..
    bapak lawak giler,.
    nsib bek aq punyer lecturer dri canada tak cmtu,..
    huhuhuu

    ReplyDelete
  2. depends pada lecturer..lecturer tu kan islam..mesti ad translator nama dalam kom dier..ni la jadinya~

    ReplyDelete
  3. gelak ek ko jas~~ xpe2...gelak yer...

    ReplyDelete
  4. ngeahaha.. mmg terbaek la syg..!! like it..!! ngehehe..

    ReplyDelete
  5. like yer...ske sgt ek~~ xpe2..huhu...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers