BeRdAtInG dEnGaN FiZo OmAr

11:29:00 PM

IQ ni tak suka menipu..tak caye tak per…tak yah scroll ke bawah ler kalau tak caye…[nada merajuk]..

hari ni 6 jam IQ dengan 2 orang kawan baik kesayangan IQ kuar..mentang-mentang la petang jumaat tak ada kelas…bedal ronggeng kat kawasan JB..haihh~~ apa nak jadi la anak muda zaman sekarang…alaa..kitaorang ada tujuan laa..bukan saje-saje je…nyway, kitaorang pergi sebab nak temankan wanie tu pergi terminate maxis broadband dier..[ok! IQ belum terminate lagi berukband IQ..jangan gitau pihak maxis k!]

urusan wanie belum selesai..terpakse ditangguh sebab hal-hal yang terlalu merumitkan! nak terminate pun susah~ banyak sangat syarat..kena tunggu 31 hari laa..macam-macam! susah sangat nak bagi orang senang…dulu janji manis semata-mata..sekarang? haihh~~

pastu pergi CS….lepak jap..makan-makan….then, chow pergi hutan bandar…plan nak photoshoot kat situ…da lama tak outdoor shoot~ so…pergi bertiga..siap bawak tripod agi….[tapi at last, tak guna pun]….

sampai hutan bandar…[pergi da banyak kali, pergi lepak makan…] tak jumpa pintu masuk plak daa..sebab tak pernah pergi kawasan rekreasi kat situ…alih-alih dapat satu gang nyamuk! damn! badan mula la gatal-gatal…nyamuk oh nyamuk…memang nak kena laa~

IMG_2983IMG_2988
IMG_2986IMG_3010
IMG_3012

snap sana..snap ini…IQ snap dorang..dorang snap IQ..haa~ possing sakan der~ daaannn..sedang IQ snap kawan-kawan IQ ni, ada la satu group lalu….dan..sesorang bagi salam “Assalamualaikum!” IQ pun balas laa “Waalaikumussalam”…IQ mase tu da berpaling…mamat tu pun cakap lagi “nak masuk jugak bley?” means, nak bergambar sekali laa…haihh~ IQ pun da pelik..macam kenal je mamat nih..asal cam kenal hah? kawan-kawan IQ da fenin-fenin lalat daa..duk ingat balik nama dier..rupernya??? si fizzow omar rupernye~~

IMG_3025IMG_3026IMG_3027IMG_3028IMG_3029

Al-kesahnya fizzow buat shooting kat hutan bandar untuk rancangan 3 hari 2 malam daaa~~ camne kitaorang tau? apa lagi~~ kitaorang buat muka tak malu nak bergambar la dengan fizzow nih..ok~ IQ yang mulakan step dulu…mintak kebenaran nak ambik gambar..[lagipun dier yang tegur kitaorang tadi kan3??] mintak tolong abang kameraman jadi jurugambar sebentar…hihi~ bila ngah bergambar..macam-macam soklan la kitaorang tanya…camtu gak fizzow..tanye kitaorang macam-macam…tak reti nak diam! [fizzow satu kos dengan kitaorang tau! civil engineering~~]

IMG_3030

ramah benor fizzow tuu~ siyes laa~ bley nak gurau-gurau..walopon sekejap..tapi masyuuk~ malas nak kacau dier sangat sebab dier pun macam da penat shoot tadi..so..biarkan dier rest..kitaorang pun sambung shoot kitaorang…weee~~

IMG_3038IMG_3042
IMG_3054IMG_3084

itulah al-kesah pada hari ini….bukan senang nak jumpa artis yang tegur orang ramai…ter’excited’ lak tadi..sket je…tapi bab dier tegur IQ snap gambar tadi laa buatkan IQ tak lupa sampai sekarang..hihi~~ ok..

nak tengok gambar banyak lagi? klik kat sini ~~

sekian sahaja~~penat daaa~

selamat malam semua!

*** tunggu episod ke-12 rancangan 3 hari 2 malam kalau tak caye…ok? hihi~

You Might Also Like

10 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hohooo..bestnyo bergmbar ng artis

    ReplyDelete
  2. waahhh best nye.. nak jgakk ngn fizow..

    ReplyDelete
  3. waahhh best nye.. nak jgakk ngn fizow..

    ReplyDelete
  4. hafzan~ kebetulan..bukan dirancang~

    nisa~ hehe...esok ad lagi kot dier kt jb nih..cume aku xtau la lokasi dier.hehee

    ReplyDelete
  5. eh tu bukan die arhh..ko tipu kan?hahaa

    ReplyDelete
  6. haha...ko tengok sendiri ler..penat da aku explain dalam entry ats...haha

    ReplyDelete
  7. aku pn nk try g kt hutan bandar plak aftr nie...kot2 jumpa putera william k..hahahaa

    ReplyDelete
  8. haha...bley2..jom pkat gi hutan bndar..hihihi~~

    ReplyDelete
  9. setiap ari isnin, tv9...pukul brape tak pasti~~ hee

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers