aDa bRaN? jOm JoIn!

5:04:00 PM

IQ nak promote sket program yang IQ kendalikan kali nih…terbuka untuk semua mahasiswa UTM…minggu depan start training bersama-sama pengisian mengenai program..pada sesiapa yang nak join..bley start turun training minggu depan..bermula 5 petang bertempat di pusat kokurikulum UTM JB…

program ni program sukan rekreasi air…rafting…di arus deras…kalau korang berani mencuba sesuatu yang baru, jom sertai program nih..

segala pertanyaan bley la ajukan soalan dengan menelefon no yang tertera…maaf..no IQ tak dapat nak diberi…sapa yang betul-betul berminat, respon pada event di FB..klik di sini…nak lebih senang? add SRC CREW untuk maklumat yang lebih terperinci..

08

klik gambar untuk tumbesaran yang lebih baek!

terima kasih!

***ada bran???

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. menarik2. haha. tengok lah, kalau duet ade :p

    ReplyDelete
  2. jom la uzair...lme da xnmpk nih~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers