hYpE kOrAnG! gImAnA cUtI?

10:45:00 AM

salam.salam.salam!!

pekabar korang?? aku harap korang yang singgah kat blog aku ni sihat-sihat kehendaknya~~ aku sekarang berada di rumah…al sedia maklum la yer..cuti tahun baru cina ni adalah cuti pertengahan sem bagi universiti aku…dan aku pun da maklumkan pada korang jugak, aku tak dapat nak update entry banyak-banyak disebabkan tenet yang tiada..ni pun curik tenet dari adik perempuan aku..puas aku pujuk dier nak pinjam sket tenet dier..da bagi ekrem WALLS pun demand nak bagi..muahahaha!

kat sini aku nak show off sket yang aku nak bagi award pada seseorang yang da jadi follower aku yang ke-300!! terima kasih kepada mr.salim harmanain kerana sudi mem’follow’ blog yang tak seberapa ini~~ maceh-maceh!!

award3

ini award untuk kamoo yer salim! ambik tau! khas untuk blog anda!

ini pula link untuk blog salim..sila terjah yer!

let the keyboard talk

cuti-cuti ni, terutama pada mahasiswa-mahasiswi di rumah buat apa? adakah membuta? menolong ibu bapa? lepak dengan teman-teman lama? crita laa..ce crite ce crite!! aku nak tau jugak citer korang musim cuti yang terlampau pendek nih…aku sendiri pun tak der pape planning untuk cuti yang terlampau pendek ni disebabkan memang cuti tak sampai seminggu la kan..sebab aku sendiri pun balik ke rumah lewat dari orang lain..haihh~~ naseb ler…

dan buat pengetahuan korang yang ambik perkembangan aku, aku nih da la balik lewat ke rumah, aku jugak terpaksa balik ke universiti awal sebabnya tiket banyak yang da habes…aku tak nak balik lewat memandangkan ari isnin aku ada kelas statistics yang tak akan mampu aku untuk memontengnya…aku nih da la jenis lembab untuk paham subjek math..tak nak ketinggalan subjek yang bley dikira susah dalam sejarah subjek math nih..fuuuh~~ tak nak..tak nak! so..terpaksa balik awal!! owh..tidaakk~~

cuti ni aku tak buat pape…kadang-kadang aku ikut ummi aku gi umah kawannya..tu pun masa ari aku sampai kat umah..da sampai pun terus gi mana tapi lepas dari ari tu,aku tak kuar langsung lepas hari tersebut…malas nak kuar..tambah-tambah lak hujan-hujan nih…lagi la malas nak kuar haih~~

DSC01552

sampai je kat umah, gi jejalan~~ amacam? no komen~ erkk??

DSC01556

adik aku yang sengal..tapi disebabkan dier jugak aku dapat update blog ni..terima kasih yer ateh uchuk!

ok la…malas nak tulis panjang-panjang…korang pun bukan nak baca sangat kan? okeh la..pada yang sedang bercuti..selamat bercuti…dan pada yang tak pulang ke kampung, bawak-bawak la bersabar yer…nanti anda dapat cuti panjang jugaknyer..hehehe…~~ selamat bercuti semua!

see ya!

*** gathering Sahabat blogger camne? aku nak tau jugak…walaupun tak dapat pergi..wuwuwu~~ =(

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hheehe...yahoo...
    trima kasih...trima kasih sbb sudi bg award (dgn gaya macam selebriti..) :p

    ReplyDelete
  2. ku tgk..aah.. mmg cantik la kamu nh.huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. salim~ hehe..gaya selebriti yer...ishh3..haha!

    ofcuz~ adik sy ke sy?? wink2..klu sy, makasih! weee~~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers