dOmO! lOvE dOmO!

9:22:00 PM

pesanan dari pihak penaja : sila tinggalkan laman ini jika anda rasa tuan blog ini kebudak-budakan..kerana tuan blog ini memang berperangai budak-budak!

domo

banner dekat facebook aku..thanks pada ateh sebab sudi buat untuk aku!

 

okeh~

just nak cakap..

aku ada peneman hati yang baru!

da lama aku berminat pada dia..

baru sekarang aku dapat memilikinya.

walaupun dia garang

tapi bagi aku dia terlampau comel!

perkenalkan!

DOMO!

giler domo!

 

hehe..tu je nak bagitahu…bubye!

see ya!

***baru dapat satu domo..lepas nih, nak carik lagi!!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers