cOnTeSt bLoG PaLiNg hEbAt By AiDa ShAfIeNa

5:05:00 PM

tak sampai setengah jam IQ buat contest pada entry yang lepas…ada plak pesanan ringkas di soutbox oleh saudari anys..”ada tag untuk izyan” [lebih kurang la kot] haha! ok..sekali lagi salahkan si Anys nih sebab tag IQ join contest…IQ tak mau, tapi da kena tag..so, kena wat..haha!

contest paling simple bagi IQ, tak perlu cari gambar cantek-cantek! senang! just bagi pendapat..give ur words~ easy? that’s nott too easy..tapi bley laa…belom cuba belom tahu…kan?

ok…lihat banner? tak menarik? opss~~ bukan IQ cakap k..orang laen cakap..bagi IQ, simple..but steady~~ ececee~~

komen plz!

  • BLOG DUNIA BLOG IQ

blog IQ ni terlalu simple..itu pendapat IQ sendiri~ dulu IQ lebih suka letak gambar-gambar insan-insan yang IQ sayang…letak lagu, macam-mcam widget yang cute-cute..tapi sekarang tidak lagi! kenapa? IQ nak blog IQ ringan untuk pengunjung IQ buka blog IQ…bila ringan, orang akan suka singgah blog kita kan? tak perlu letak macam-macam jenis application, animasi..kerana benda-benda tu semua hanyalah memberatkan blog anda…bila blog anda ringan, dan ramai pengunjung yang kunjung tiba di blog anda…maka blog anda adalah blog yang hebat! tak gitu?? wink3..

okeh…I’m telling you the truth ok..no ampu-ampu…this is through my bottom heart! blog aida soooooo nice, cute!! tak der widget yang memberatkan dan senang untuk buka laman blog aida…nice kan? bila senang dibuka maka, IQ pun suka kunjung blog aida! tak perlu tunggu masa yang lama untuk load blog aida…kan? cute stuff pun ada walaupun sedikit, telah men’cute’kan blog aida nih.. and for all those things…u deserve being the blogger that have superb blog! nice ok!

pesanan buat penaja : syarat telah dituruti..mohon diterima penyertaan ini..trimas! =)

tag!

cukup!

see ya~

*** ok~? stop! hehe….

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. thanx tau sbb join contest nie . hehe . good luck . blog kamu pun senang nak loading and warna2 yang ada kat blog kamu sesuai sangat . paling menyerlah kat cbox tuh . hehe

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers