bEtUlKaH mImPi mAiNaN tIdUr?

6:32:00 PM

untuk entry kali ini dan entry-entry yang akan datang, aku akan menggelarkan diri aku sebagai IQ yang bermaksud IEZ QIS..iez qis tu nama nick IQ di facebook..cam menarik je nama tu dan IQ pun da bertukar nama!! heee~~ lagipun, macam tak elok sangat nak berbahasakan diri aku lagi~ diri makin meningkat dewasa lak nampaknya~ =0

sebenarnya IQ mengalami mimpi yang aneh sangat-sangat..well, dulu pernah IQ mimpi camni dan malam tadi mimpi seakan-akannya berlaku lagi..risau~

mimpi I :  dalam mimpi tu, IQ bersama kakak dan adik perempuan IQ bergurau senda, geletej sana, geletek sini…memang hepi giler masa tuu…hanya IQ dan mereka berdua iaitu adik beradik perempuan IQ dalam family IQ..ummi IQ tak der lak masa tu..tu yang IQ pelik gak…then, kitaorang gelak sampai tak ingat dunia..then, tetiba je IQ nangis, sampai IQ tersedar dari tidur pun IQ masih lagi menangis teresak-esak..lagi kuat IQ menangis masa tu..dan IQ rasa..masa tu, IQ baru je tidur dalam 15 minit..hurmm..

mimpi II :  mimpi kedua yang pelik bagi IQ nih plak  melibatkan satu-satunya abang IQ..malam tadi baru terjadinya…eceli, IQ dan abang IQ ni kerap jugak bergaduh..sebab susah nak ada persefahaman antara kami..well, dijadikan cerita, dalam mimpi ni, abang IQ usik IQ..dia tanggalkan semua sticker yang kononnya menjadi kesayangan IQ dalam mimpi tuh..IQ menangis dalam mimpi tu sampai la IQ terjaga dari tidur..biarpun da terjaga, IQ tetap menangis..hurmmm..

kesimpulannya, kedua-dua mimpi IQ nih, menyebabkan IQ menangis sampai tersedar dalam mimpi…dan kedua-dua mimpi ini jugak melibatkan ahli keluarga IQ..

apa pandangan anda mengenai mimpi IQ nih? kalau boleh IQ mahukan pendapat orang lain juga!

sila la tinggalkan komen anda~

sekian..

*** mungkin IQ rindu family IQ sangat-sangat…kan?

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hurm.. pnah jugak mimpi menangis dan mmg betul2 tgh menangis bile bangun tdo tu.. tp xtau la ape mksod die.. pnah terbaca, kalau mimpi ibu kte dan kte menangis tu, mksod die cita2 kite akn tercapai.. tp kalau siblings tu xtau la.. tp pape pon, better xpayah pcaye kan tafsir2 ni.. hehe tawakal alallah..

    ReplyDelete
  2. yeke? tak nak percaya sangat pada tafsiran mimpi tapi kadang-kdang ianya bley jugak dijadikan petunjuk kan? terima kseh daun ceri!

    ReplyDelete
  3. xtau la nk ckp pe cs xprnah mmpi mcm tu.. tapi klau mmpi ni xbaik cite kat org.. klau nk tau ptanda mmpi tu, tny kpd org alim atau ustaz2 je.. :)

    jemput singgah sini ANASAURUS :)

    ReplyDelete
  4. kadang3 mimpi uh mainan tido,,tp xthu jgk,,kadang3 ade mimpi yg btol2 berlaku,,haha,,doa bnyk3 jaokan bnde3 buruk,,:)

    ReplyDelete
  5. entahla,.ihi,.tapi bagi muas mimpi itu mainan tido,.just ignore it,.

    ReplyDelete
  6. igno kan ajerr.. ngehehe..

    -epool-

    ReplyDelete
  7. farhana~~ yeke? mmpi xbley cter kat org ek? ooo..bru tau..hee

    miss eyes~ amiin~~ mhonkn dijaohkn yg bruk2...

    muas~~ bley ignore? heee~~

    abg~~ ye2~ qis ignore la nih..xingt daa~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers