wHaT tHe WhAt HuH??

1:23:00 AM

aku ngah panas…nak cari pasal atau nak cari gaduh nih? der…konon nak tunjuk baik laa…der~~ ko nak tunjukkan kebenaran apa nya?? cuba gitau sket kat aku! ko tau pape sangat ke? ko jadi saksi utama ke? ko mangsa keadaan ke? [tu pun kalu ada kejadian yang berlaku la kan] masalahnya…ko dengar pada satu pihak sahaja…lepas tu da mula pandang serong pada orang yang difitnah..weyhh~~ professional ke cara ko tuh??? da fikir masak-masak ke nak balun orang ikot suka ati ko je…macam la ko tahu segalanya! ko tahu segalanya dari orang yang suka menokok tambah cerita sahaja! bajet ko da kenal orang atasan, ko da nak tunjuk ko da terer laa~~ weyhh..aku baik ngan NC pun tak der semegah ko!

malu seyh~~ bajet macam bagus sangat laa~~ ko budak baru lagi! banyak lagi kena belajar tapi sekarang da mula tunjuk belang dengan senior sendiri…deyh~~ otak tak dak ka? cara tak professional langsung! baru nak bertatih dalam dunia kampus da berlagak sombong..cuba belajar hormat orang sket…ni da jalan tak reti nak pandang bumi…mendongak ke atas…sakit tengkuk agaknya!

________________________________________________________________________

post kali ni mungkin menjadi medan melampiaskan geram aku! aku da tak tahan dengan orang yang bermuka-muka…panas beb! hurmmm…ni adalah sambungan dari satu entry yang lepas…entry kali ni berkaitan dengan kawan baik sehati sejiwa sehidup semati dorang…bergabung kononnya nak menegakkan keadilan…siap nak bagi bukti lagi~~ perghh~~ apa yang jadi masalah pun tak tahu…budak oh budak…ko memang budak!

aku ada print skrin salah satu post berkaitan dengan apa yang aku amukkan nih…benda da lama tapi nak diungkitkan kembali dan sebenarnya tak der masalah besar pun..it’s normal to have a problems during helding an activity with an organisation right?? soo…just think! be professional..not budak-budak!

komen9

ini adalah salah satu perangai budak-budak~~ what the what huh?? perli bagai nak rak..budak2

anyway, jika orang yang berkenaan tetiba singgah la dan baca entry nih…nak sebarkan? silakan! aku no hal~~ sebab aku berada di pihak yang benar..aku bukan backing kawan aku sahaja tapi aku jugak backing diri aku yang dikatakan tak buat kerja..what the what huh? aku tak buat kerja? sejak bila? damn! for that gurl, that boy…be watch out ok! you will get my eyes on you everytime after this! you guys only wanna have fun with us right?? let’s play the war! hahahahaa!

bodoh je layan budak-budak kan? tok sah layan..budak-budak lagi kita larang, lagi tu la dier buat…nenek aku selalu cakap camtu..betul tak? soo..apa yang nak buat pasni?? boooolayaaannn~~~

see ya!

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Mmg geram ngan senior yg bsar kepala.. Bajet bagus..

    Tp lg geram klo kwn asyik nk kita jaga hati dia, dia xjaga hati kita..T___T

    ReplyDelete
  2. yeik!! geli aku owh!! hah.. nyampah3!! auww...

    ReplyDelete
  3. izyan,sabar2...juniors ni mmg la childish..name pn junior..kita senior kan profesional...so,persetankan semua itu..HAHAHA
    p/s: izyan ni utm kan?oh...rindu itu utm!!

    ReplyDelete
  4. faezah~~ depends on single person eceli...not all them sooo cheaky..bg sy laa, sy easy going with people trutma ngan dak2 muda tpi untuk kes ini! budak itu mencabar kewibawaan laa~~ haha!

    afiq~~ aku memang giler marah...bengang dengan tindakan dier...kalau nk ngutuk pun, remove la facebook aku dlu..haha!

    ofcuz~~ i pn nyampah youuu~~

    nina~~ hahaha!! really like that! kita tak bercakap byk pn kne jugak...utm jugakkah dlu??

    ReplyDelete
  5. iz, sabar yer,.ala biaral dorunk tu,. kalu betul la dorunk tu BUDAK BAIK, konon nk TEGAKKN KEBENARAN, xyah la dorunk nk wat konspirasi bagai, kat FACEBOOK pulk tu, FACE TO FACE sudah,.
    kater budak U, professional la,.~ayat untuk MEREKA2 tu~hihi
    so iz,relax ya,COOL.hihi,.papai n TC ya!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers