uSiA kAmU mAkiN mEnInGkaT…sEdArLaH!

1:43:00 PM

wah wah wah…entry macam nak tempah pelempang je kan?? haha!! anyway, bukan nak cari gaduh lagi macam sebelum ni [ada aku cari gaduh dengan orang lain ke? ]…tapi niat aku kali ini hanyalah ingin menyedarkan kamu dari lamunan mimpi yang indah ituuu..cewaaahh~~ ayat cam nak tempah sepak terajang plak..haha!

okeh2..aku serius ni! [wat muka cute~~lempang lagi sekali!] ok! serious la weyhh!!  okk!!!

ari ni adalah hari ulangtahun kelahiran my beloved sister!!! 

[jom nyanyi lagu along]

A L O N G~~

ALONG!

A L O N G~~~

ALONG!!

A L O N G~~

ALONG!

ok2…daa2..cukup2…penat orang nak nyanyi eja dan sebut sampai bila tak kan habesnya…weee~~~

for along..

this is special edition entry about you!

along, along da kahwin sekarang kan? lagi tiga bulan kitaorang adik beradik akan dapat anak saudara yang pertama kalinya! insya-Allah..moga baby sentiasa sihat…tak sabar nak tunggu baby keluar..mesti comel macam along dan jugak abg long! achik rindu along sangat-sangat..teringin nak gurau–gurau ngan along lagi..kalau balik umah, mesti sunyi je..tak der along nak bising-bising, suruh kemas rumah, kemas bilik kita yang sentiasa bersepah tuu, suruh basuh pinggan..haha! cam kitaorang budak kecik lagi nak arah-arah kan? tapi acik suka! suka diarah…

acik sedih bila along sedih…jangan sedih ek along…tak suka tengok along sedih…along kena kuat..kalau tak, macam mana kitaorang adik beradik yang lain nak kuat macam along…kan? along simbol kekuatan kitaorang selamanya…no one else…I put you as my idol now~~ along patut rasa bangga tau acik letak along jadi idola acik nih..haha!!

sempena along da genap 25tahun ari ni, acik ucapkan selamat hari jadi dan semoga panjang umor dan sentiasa dimurahkan rezeki…jaga kesihatan along dan baby…after bersalin nanti, acik nak culik baby bawak datang UTM nih…hahaha!!

miss you sis~~

really miss you~~

Drawn_wallpapers_Vector_Wallpapers_Pink_Light_015899_

along…ada satu permintaan~~~ belanja makan! hehehehe~~~

 

*** bahagia tengok diaorang…dulu sebelum kahwin, kaw-kaw putus la..perang dunia ketiga laa…tup tup..sekarang nak dapat anak daaa~~ weee~~ tak sabar nak dapat anak saudara!!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. waaahhh touching.. tetiba rasa nak kawen lak.. hehehe

    ReplyDelete
  2. aihh..aku kawen dulu laa!! haha!

    ReplyDelete
  3. sob, sob, tocink la az bacer ni,.hihi.,.iz BILA NK KAWEN?hihi

    ReplyDelete
  4. bunga lily pink~~ tau xpe..ecited nih tau!

    az~~ kawen?? ntah ler...tak taun ble...haha! hurmm..fmily xbg kwen awl laa

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers