LiSa SuRiHaNi DaTaNg UtM!!

10:51:00 PM

perghhh~~ bapak tajuk entry nak gempak-gempak…kecut perut mahasiswa mahasiswi UTM, tak kisah yang kat skudai ataupun kat kolumpur, mesti nak tau kan??…rilek-rilek…tarik nafas dulu…breath in…breath out…cool? okeh…aku tipu korang…jangan mare…nanti kedut kat muka makin banyak…senyum..senyum..yeaaahhh~~ itu baru cun!

lisa…datang la utm…dorang-dorang ni nak sangat-sangat jumpa lisa..termasuk saya! heee~~

bukan mau tarik perhatian traffic atau ke ape…tapi saje nak try guna keyword yang boleh memporak perandakan perasaan insan yang bergelar peminat lisa surihani ni…aku tau dia cun…suma orang bayangkan dapat berjumpa dengan awek cun nih…kalau aku jadi lelaki pun aku nak cari contact number dier…sah-sah la aku dapat kan? sebab aku pandai tackle awek…itu pun kalu aku lelaki laaa~~ hahahaha!

okeh2…tak nkak criter pasal lisa lagi…stop jap…mau cerita pasal aku hari ini…aku rasa ari ni ari yang teruk ke? tak der la sangat…yeaahh~~ maybe! aku start the day dengan Alhamdulillah…hidup lagi rupernya aku nih…then, lakukan rutin harian iaitu pergi menunaikan hajat…legaaaa jap~~ haha!

sepatutnya aku pergi ke program ‘KLINIK SCUBA’ yang dianjurkan oleh satu kelab scuba sebuah kolej dalam utm nih…tapi semalam dapat mesej yang mengatakan program dibatalkan disebabkan compresser [betul ke aku eja benda nih?] rusak…terpaksa tangguh ke minggu depan…tapi minggu depan aku da ada program lain iaitu XPDC Gunung Nuang oleh kelab aku sendiri…nak join? klik di sini..hanya terbuka kepada warga utm skudai sahaja..terutama dak-dak first year..tapi kalau tak kisah pun dak first year atau last year..semua bantai nak join..heee~~harap maklum]

aihh~~ da ilang arah tuju da point aku nih…sambung-sambung…disebabkan tak jadi pergi program scuba, ingat nak pergi program wall climbing kt KBS larkin tapi transport tak der…so..tak dpat jugak pergi…apa lagi aktiviti bermanfaat ujung minggu?? kemas bilik ler jawabnya~~ basuh baju yang berlambak-lambak lam bakul sampai kena buat dua kali trip membasuh dengan mesin [adoi! kantoi pemalas nak basuh baju sendiri!]

macam biasa…kalau membasuh baju menggunakan mesin nih, kena tengok giliran kat mesin basuh tu sendiri…well..hidup di hostel memang camni…tak sah kalau tak beratur nak basuh baju guna mesin…aku pergi letak bakul dulu sebab masih ada baju yang sedang dibasuh..so.hold dulu la gamaknya…balik bilik, kemas apa yang patot..then, lepas sejam lebih, barulah aku dapat membasuh baju…bukan aku basuh..mesin yang basuh…itu baru betul!

agak-agak lepas sejam aku tinggalkan mesin, baru aku nak gi angkat baju dalam mesin tuh~ fuuhhh~~ da ada yang tolong angkat baju aku masuk dalam bakul…rajin diaorang kan? mesti laaa..sebab nak dapatkan ruang basuh dengan cepat kan? then, aku tengok lak dalam bakul yang berisi baju aku…eh? duit? lembab? oooo…duit aku rupernye…ni mesti kes aku tak kosongkan poket seluar sebelum masukkan lam mesin…

DSC09576

sidai baju sambil sidai duit yang lembab…kira punyer kira, ada laa 5 keping duit seringgit yang berada dalam keadaan lembab…banyak lak duit aku nih..da ler tak cucuk kat atm ag..ada la duit nak buat makan..wink3~~~cam terdesak je kan? bese ar..hidup kat U memang camni kan? rugi sape-sape yang tak merasa hidup berlapar~~ tak rasa nikmat idop!

okeh..entry da panjang melebar…aku nak gi usha lisa surihani ngah buat apa jap…korang ada facebook dier? bukan fan page tau…facebook peribadiinya…da ada??? alaaa..baru nak eksyen sket…kakakaka~~ ookeh~..see ya!

DSC09567

korang ley agak tak camne gambar nih ley diambik? boleh? pandaaaiiiii~~~

 

***esok mau gi climb!! then mandi kolam…mau join?

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. aaaaaaaaaaaaa~~~!!!kena kencing daaaa~grrrr~
    haha

    ReplyDelete
  2. hanys~~ lalalala~~

    fizi~~ aku tau ko mesti serius bab2 awek ko ni kan~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers