MuAzAtUl AdAwIyYaH

9:02:00 AM

rasa macam nak nangis-nangis..nak tacing-tacing…aku terlalu rindukan zaman muda-muda aku dahulu, zaman pakai baju seragam semua sama je…kain biru, baju putih…pernahkah anda berasa begitu? pasti ya kan??

bila teringat zaman sekolah pasti ada terjalinnya suatu persahabatan yang erat, yang kita rasakan tak akan putus sampai bila-bila…itu perasaan aku bila aku bersahabat dengan insan yang bernama MUAZATUL ADAWIYYAH BINTI YAKARI. Insan kedua yang menjadi sahabat baik aku zaman persekolahan…terlalu banyak kenangan pahit dan manis antara kami…

bila aku ingatkan kembali, aku dengan muaz penah gaduh besar…besar sangat sampai tak bertegur sapa hampir setahun tapi da kembali tahun yang baru, aku dan dia kembali pulih dan kami menjadi bertambah erat sampai la ke saat ini…

muaz,

ingat lagi tak? kita pernah gaduh sampai nangis-nangis…u cry, I cry too…sebab iz tak pernah sanggup tengok sahabat iz nangis sebab iz…iz memang tak sanggup sebab iz betul-betul sayangkan az…

kita sama-sama ambik PMR di sekolah yang sama tapi bila naik tingkatan empat, kita mula berpisah…iz pindah ke sekolah teknik, az pun berpindah ke sabah, pastu ke penang pula..iz selalu fikir kita tak akan dapat berjumpa lagi…tapi bila az kembali ke terengganu, iz lega..lega sangat-sangat..sebab kita masih boleh jumpa selepas tu…

habes SPM, kita sama-sama ambik matrik..cuma bezanya, iz kt changlun, az kt gopeng…jauh kan? tapi kita sentiasa contact…suke sangat…habes matrik, kita kerja sama-sama…waahh~~ yang tu paling besh…kenangan kita bersama, tak akan iz lupakan…

cantek az sekarang..u getting matured n matured sayang~~

02042008181

huuu..miss this tyme…

 

iz tak sangka az menulis tentang iz…iz terharu dengan entry az tuu..thanks sayang…

 

*** persahabatan yang terjalin adalah suatu hubungan yang suci..betul kan?

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. gadoh besar,,.
    i remember that,.
    alhamdulillah kita face to face,.
    make everything clear,.

    ReplyDelete
  2. yeahh~~ ingat lagi mse tuu...can't imagine it more~~

    ReplyDelete
  3. :)
    tumpang happy jugak, as the witness of the story...
    a nice and sweet person, both of u are.
    izyan; the one who are juz like my eldest sis, siap tlg ikatkan tali kaust lagi dulu2 yg sgt dulu..T_T
    muaz:fate wud nvr reject our frenship. letting me to meet u even for a second,at a place dat i nvr imagine, in a way dat i'll nvr expect.
    :)
    mizz u two!

    ReplyDelete
  4. mengikat tali kasut is the greates moment~~ right?

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers