vIeW cAnTeK..

3:20:00 PM

okeh, da ada software baru mula la gatai tangan nak update blog banyak-banyak..sengal bukan? bertambah gian la aku untuk berblogging~ adeehaaii~
balik kepada topik..kat bawah ni aku nak present sket gambar-gambar yang pernah aku ambik..gambar nih aku ambik just dari kamera handphone yang bese je..apa-apa pun, kreatif itu penting! bukan kamera yang mahal ok~~

DSC07681
hp sony cybershot c510
DSC08498
senja
DSC08585
senja di putrajaya

DSC08117
puncak gunung~
semua nih aku ambik sendiri~ aku suka second last pic tu~ cantek kan? kat tasek putrajaya…nice!
aku berhajat untuk punya kamera dslr itu suatu hari nanti..bolehkah?

***hee~~ da lama tak outing…nak outing tangkap gambar camni! [gedix..macam ada dslr je nak outing2]

You Might Also Like

7 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. perghh...!! chantek my dear.. hee.. insyAllah dpt a satu ari nti.. hehehe.. =)

    -insan biase-

    ReplyDelete
  3. little cartoon~ hee..maceh2...
    cemomoi~ cantek kan yg second last tu cantek~ hee..

    insan biasa~ thanks sayang~ haha!

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers