PeRaSaAn BeRcAmPuR bAuR..

12:25:00 PM

haiihh..awat lak nih~~ perasaan bercampur baur? hurmm...yess! gembira + sedih + marah + geram + ketawa + rindu = SEWEL~~  bukan nak mengutk sapa-sapa..tapi semua perasaan tuh berlaku pada aku sekarang! uishh..mereng ke apa?? huhu~~ gila-gila

GEMBIRA + KETAWA. yang ni tyme maen wall climbing semalam....first tyme maen wall indoor, tempat di tebrau, nice place..diterajui oleh satu keluarga berbangsa cina yang meminati aktiviti wall climbing. sebelum nih da pernah jumpa diaorang kat tempat wall climbing yang biasa kitaorang maen di larkin, johor. disebabkan ujan semalam dan ramai sangat yang pergi wall climbing kali ni [sampai enem (6) bijik kereta!!] so, ambik peluang untuk bermain wall indoor apabila dicadangkan oleh Bro Ann (salah seorang ahli keluarga cina tersebut). besh sangat sebab kali ni alumni dari kL pn turun..[tu pun sebab aktiviti paintball yang lepas]..sapek, teva, yad, khod dan napi antara alumni yang ada~ besh! spend tyme together gether!

walopon tempat wall tu kecik, tapi besh! gambar xclear...bese ar..hp murah~
ok..gambar ni diambil untuk diantar kpd my chubby shja..harap maklum~ haha! [faris]

lepas maen wall climbing, tengok wayang lak~~~ aihh~ exam tak habes ag, da enjoy sana sini~ tapi bak kata orang, alang-alang kan...tempat wall climbing indoor tu di kawasan tebrau, so..alang-alang pergi la jusco tebrau, tengok citer...citer ape? citer UNSTOPPABLE. bukan yang lama punyer..yang baru punyer ok! punyer la gaduh ngan my chubby, dier nak berlagak da tengok citer tu dulu tapi tak dapat menang gak..haha! kan da malu muke anda..kikiki..sian...tu laa...balik awal lagi~ sume aktiviti tak ley nak join skali..dun jeles! haha~~
nice film...aku suke filem2 camni..kakaka~
***untuk pengolahan filem, filem yang bagus, tak ada la meleret sangat..citer ni lam kategori satu filem untuk satu hari..jalan ceritanya hanya berlaku pada hari yang sama....sebelum ni da pernah tengok filem seperti ini dan hampir semua cerita mengandungi jalan cerita yang sama..problem->problem->dan problem..ending? masalah selesai......ehekehek...~ dalam citer ni sorang mati dan dua orang cedera...citer ni berdasarkan cerita sebenar...yakni ni adalah kisah benar yang berlaku..


terasa rindu yang amat pada keluarga yang jauh di sana...tadi nak call tapi sorang pown tak angkat..geram benor! achik rindu nih..tolong la jawab phone!! huhu..da la tak dapat nak balik raya...umi tak bagi balik...huhuhu..sardis benor...tak aper...lepas exam ni, terus pecut balik kampung~ claim balik! huhu..rindu kalian sangat2~!!
my femly~ abah, ummi, along, angah, ateh dan adik..lupe lak~ gambar abg ipar xde..hee~

suddenly buat keputusan untuk ke perak...beraya dengan family angkat di sana..terpakse buat keputusan last minit, patotnya beraya di rumah farah, tapi memikirkan lepas final da malas nak naik perak, so..aku buat keputusan ini....malam ni bertolak dengan faris dan kawan2nya..wish me safe in my journey.. berhajat untuk pergi ke sana da lame...setahun sudah tak menjenguk mata..apa khabar mak cik? apa khabar pak cik? abg amin lak camne? iqa yang manis lak da sambung blajar belom? adik ajam makin besor tak? hermmm..setahun suda berlalu...memang touching habes...tunggu kedatangan iz di sana semua~~

k la..sekian sahaja...bye!



*** apa-apa perkara yang berlaku mesti senyum...nak try senyum kambing lak laa..!! haha!

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. advance ucap..ngee..

    selamat raya awak..
    semoga bergumbira raya ni eh

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers