TikEt, TeSt, ShOpPiNg

6:15:00 PM

pejam celik pejam celik tak lama lagi kita akan meraikan hari raya aidilfitri..tapi sebelom tu, aku terpaksa menempuhi pelbagai kerja + dugaan yang banyak..tu namanya dugaan Ramadhan~ sesungguhnya dugaan itu mengajar aku supaya menjadi insan yang lebih berguna di masa hadapan~ amin~

tiket! huh..satu perkara yang dahulunya menjadi keutamaan bagi aku apabila menjelang tempoh cuti. tapi sekarang da berkurang keinginan untuk membeli tiket..dan apa yang berlaku pada aku beberapa hari yang lepas adalah aku ketiadaan tiket untuk pulang beraya!! memang cari nahas la~~ sebabnya orang lain da penuhkan seat2 lam bas tu aku pula baru je nak pergi survey tiket-tiket yang ada...bukan apa, aku balik lewat sket berbanding student lain sebab nak join satu program dulu..huhu~ memang agak malang naseb aku apabila aku jugak minta tolong pada seseorang yang akhirnya hanya memberi beban jugak pada aku...salah anggap di situ..hurmm~~ thanks alot pada my ex-rumate yang sudi carikan tiket untuk aku...sayang sangat kat ko wanie! dan peringatan daripada aku..tolong beli tiket awal lain kali hokey! jangan menyusahkan orang di sekeliling anda pada lain masa!

test..wuwuwuwu..sekarang ni aku baru je balik dari test yang terakhir untuk mid-sem pertama ni~ geoteknik! dilema aku menjawabnya..giler susah! bukan susah! tak reti nak jawab..sebab tak paham..sebab apa tak faham?? kurang study subjek tuu..adehhh!!! nape la aku tak brape nak minat subjek ni..tulun la rajinkan diri anda izyan balqis! bukan susah sangat pown soklan tadi..huhuhu! naseb la aku lepas ni...masak!!!

raya da hampir dekat...aku balik 5hb september nanti..raya ni tak sabar lak nak balik...huhu..tapi da beli baju raya blom?? selendang?? baju kurung?? blaus?? high heel??  heh! macam perempuan je aku nih~ erkk?? ayat ape tuh! huhuhu..segala apa yang selalunya aku beli time raya sekarang ni aku tak beli lagi~~ ayat senang..tak shopping raya lagi!! huhu...bila la nak gi shopping raya ni..nak gi mana untuk shopping? CS?? tebrau?? huhu..mana2?? sekarang baru la aku ada mood sket nak gi membeli belah..setelah test-test yang lepas baru je berlalu..huhu~ aku tak nak tau agi pasal test..full stop! raya! raya! raya! nak balik raya!

sebelom aku nak mengakhiri ucapan aku kali ni..aku nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI....maaf zahir dan batin~ makan ketupat, rendang, lemang tuu ingatlah orang2 di sini..kelaparan da ni~ hehehe...mungkin tak dapat nak post banyak2 entry lepas ni...dengan komitment shopping dan komitment len~ hehe..pape pown~ selamat haru raya!!
selamat hari raya!!

You Might Also Like

5 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ek eleh.siap nk tiket2.umh bkn jauh pon.wakakaka

    ReplyDelete
  2. xpe..nti nk dkt blik g shopping byk2..hehe

    ReplyDelete
  3. wawan...sengal la ko~ ko dekat xpe ar~ aku jaoh~ wawanie yg sengal!!

    kiwi~ hehe..jom shopping!

    ReplyDelete
  4. salam kenal yer..rasenyer pestime sayer menjengah ke sini..nice blog here..
    salam Ramadhan...

    ReplyDelete
  5. salam~ hehe..maceh ye shiela...jmpot la dtg agi~...
    salam ramadhan~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers