LaGi dAn LaGi AkTiViTi kElAb...

2:06:00 PM

slamat hari rabu.....rasa macam baru je merasai hari rabu yang lepas..dan sekarang da sampai hari rabu lagi..masa makin berlalu dengan pantas...betol la apa yang digembar-gemburkan...masa itu emas...dan manusia dalam kerugian...begitu jugak aku...aku sendiri merasakan kerugian sepanjang masa..haishh..bile nak berubah nih??

okai2..berbalik pada tajuk yang diletakkan...aktiviti kelab..well..kuliah da masuk minggu ke-4...study? Alhamdulillah..takat nih ok lagi..cuma ada satu subjek perlukan pemahaman yang teliti...iaitu Geoteknik..perghh..aku susah sket nak paham subjek nih...keep it up!

lari tajuk lagih! ok2..jgn gi mana2..duk kat sini diam2...kelab rekreasi yang slalu aku cerita lam entry nih selalu adakan aktiviti..kalu bley, nak buat aktiviti tiap2 ujung minggu..well..ada bagosnye jugak..tak ada la masa terbuang begitu sahaja..tambahan plak, department2 dalam kelab sudah pown bergerak secara aktif...Alhamdulillah...

seperti ari ahad lepas, kitaorg adakan aktiviti wall climbing di larkin johor secara UNDERGROUND..underground tu bermaksud, unofficial..tanpa kertas kerja...haa..paham kan? so..kitaorg pakat2 untuk buat aktiviti nih dan ajak ahli2 lain yang kelapangan....ramai jugak yang turut serta...termasuk dak KAR iaitu latif dan shahidan...rajin benor dorang nih..bese la..bukan senang nak join aktiviti camni..susah kalu tak ada sape nak lead...kan3...kebetulan, ada otai bab tali yang masih berada di UTM..so..ambik la peluang untuk belajar...

pada aku yang first tyme nak maen nih, agak cuak ar...mana pernah maen pown sebelom nih..ni first tyme aku join aktiviti climbing...huhu...perasaan masa nak naik..perghh...menggeletar tangan beb...sejuk dan beku! haha....dan aku dapat capai separuh je dari dinding yang ada...tangan tak larat da..sebabnye x warming up sepenuhnye...huhu...tpi wat gak cubaan kedua dan ketiga..tapi semuanye gagal...naseb le..haha....

waaa..ni baru lepas satu per tiga wall...heh! klakar2..


macam2 gaya da aku nengoknye....

habes bermaen, kitaorg didedahkan dengan menu KACANG POOL!! korang tau ape itu kacang pool?? bagi orang yang tinggal di JB agaknye tau ke kacang pool?? haha..ni sume angkara senior kitaorang la..yg mempengaruhi kitaorang yang mengatakn kacang pool nih sedap dan siapa yang tinggal di johor tpi belom merasainye..pasti dipanggil JAKUN!..haha..aku baru second year..so...no hal...haha...besh tau kacang pool nih...sungguh enak! try la pergi ke kedai di larkin, dekat dengan balai bomba..nama kedai KACANG POOL HAJI...perghh!! sampai sekarang aku mengidam nak makan kacang pool lagi...nak3!! bagi saya kacang pool lagi satu!! haha
this is what we called KACANG POOL..bukan ada kolam di dalamnye..tapi ada telor..haha...

srunuk sangat bila dapat join aktiviti bersama src..why?? kitaorg akan sentiasa bersama...tak kira walo ape pn rintangan...heh! cam puisi la plak..bak kata mudah, macam keluarga laa...kan...hehe...ada senior yang bley lead kitaorg..dan jugak junior yang perlu didedahkan dengan ilmu2 rekreasi nih...nyway, sape yang tak dapat merasai dunia rekreasi nih, bagi aku adalah rugi....di samping kita dapat menjaga kesihatan melakukan aktiviti..kita jugak dapat ilmu...bukan senang nak pasang sistem flying fox...sape bley kayuh kayak sesuka hati..kang jatuh lam tasek? camne nak selamatkn diri..?? kan3..tu pentingnye ilmu rekreasi nih..kalu korang pergi sesaje nak maen aktiviti rekreasi ni pown, mesti korang didedahkan dengan peraturan, cara penggunaan..kan..so...it's better to know them earlier...we also can teach people..not only for ourselves but also for nation...cewaaahhh!! salute ar!
aku diajar menjadi belayer..belayer tu orang yang kawal jatuhnye pemanjat wall....terer tak aku?? heh!
we called this POYOS...but we still a  family!

ujung minggu nih ada aktiviti lagi..haha...penat2..tapi besh..aktiviti mendaki gunung...tapi gunung leisure je la...gunung belumut di kluang johor...besh3....tak sabar nih..dan aku dilantik sebagai AJK makanan plak kali nih....menu ape ek nak dicadangkan nti..heh! tunggu dan lihat..haha...ok..till then..see ya!

saje nak upload program lepas..sebab baru dapat gambar nih..aku da penoh dengan tepong akibat perbuatan rakan seperjuangan..haha..tapi tetap nampak cute kan?? haha...mish this tyme too much...because IT'S FUN BEING TOGETHER..

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers