kE'bUsY'aN mElAnDa..

5:30:00 PM

heh! lame kan aku tak post entry..huhu..aku pown da rindu nk bercelotah yang ntah pape kat sini...hehe..lately, aku busy ngan aktiviti + eseimen + lab report + test +++++++ many others~~ huhu...lotih eden~ eceli..xde ar letih sangat..simple but steady~ pe ntah aku nih..

aku ada tugas  baru...nak tau ape?? tugas menyiapkan dan mencantikkan blog kelab~ wuwuwu...mentang2 la aku ada blog kan...disuruhnya aku plak..hehe..wat kerja mesti ikhlas! aku suke sebenarnye dapat tugasan ni..sebab aku suke letak widget yang ntah pape..korang tengok sendiri ar blog aku ni..macam funfair da aku tengok...bila la ada masa nak renovate balik..huhuhu~~

aku bercadang nak tukar layout..da buhsan ngan kaler pink2 ala gurly nih~ heh! sian kamoo blog...xpe2..nanti kita cntekkan lgi yeeee...

haha..xley lame2...jap ag na gi bazar..ari ni ada berbuka pose ngan dak2 kelab..hehe..jom pi bazar!!!

sebelom tamat..nak promote sket~ ni blog kelab yang aku join dan paling aku sayang!!!


*** hp aku da sehat!! hepi2...!!

sekian..terima kaseh...

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. samalah ite bz..lg nk raye lg mcm2 xtvt smpi demam2

    ReplyDelete
  2. yeke..huhuhu...siannye syaza~ jga kesihatan tau! jgn smpai xraya lak nanti~

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers