leNsA BuRuK, ThE cOnTeSt

7:33:00 PM

aku tak pernah nak serik2..kenape?? asik2 nk join kontest je..tak jemu tol..bukan pernah menang pn...haha...xpe..mencube itu penting dari tengok je...kan3..kt sni aku try join kontest lensa buruk plak sebab aku memang suke ambik gambar view skrang....

nak tau ape syarat2nye??

utk gambarnye plak, 

aku pertaruhkan gambar nih..

kenapa aku suke gambar ni?? gambar ni aku suke sebab..opkos la sebab aku yang ambik sendiri..ngeh3..

TAJUK FOTO ; PERCUTIAN YANG INDAH
MODEL TELEFON BIMBIT ; SONY ERICSSON W880i
SLOGAN ; Saya suka blog lensa buruk sebab banyak gambar yg cantek2...begitu juge dgn tuan empunye blog..hehehe...

utk contest ini saya tag..
  1. AIEN RAZ
  2. NABIELALA
  3. MAR
  4. BADROOL
  5. EJUM
SELAMAT MAJU JAYA!!






**sperti bese, kalu xdapat nk klik, sila ke side sebelah yg mengandungi gambar kontest dan linknye..sekian..huhu [ape nk jadi le ngan backlink aku]

You Might Also Like

3 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers