TrY tHis!

11:33:00 AM

hype!!...nyway, hampir satu pagi hari ni aku duk buat perubahan pada blog nih...nyway, bukannye banyak perubahan yang aku lakukan..ada la seciput..secubit..kan?? thanks to aku coz sudi berkongsi semua nih..lain yang aku mintak, lain plak aku aku buat...haha..pape halpun, tgk nih..



ad widget baru..favicon baru...hehe..nak try?? meh sini..

untuk widget kat corner tu mereka berada di sni...http://widgetindex.blogspot.com/

untuk favicon, kat sini pula http://www.iconj.com/ dan jugak http://maribinablog.blogspot.com/

bagi aku, utk favicon, aku lebih pilih link pertama sebab cepat da mudah...link kedua agak complicated sket..banyak kali cuba...hampir putus asa..tapi bile gune link pertama..jadi mudah!..hehe..tu pendapat aku la kan...huhu

utk widget pertama, aku rasa xsemua suke kartun,..hehe..alaa.saje menghiburkan hati..huhu..nak comel?? buat laa..haha..

perasan x kat arrow tu macam ad salji putih?? nak?? bley je..klik di link kedua utk favicon..kt stu sume ada...huhuhu...


utk widget seterusnye, link exchange..kat sni kiter bley dpat link sesaper je..tu pun kalu ada yg sudi tinggalkn..haha..besh..sebab senang nk blogwalking...kn3...so..thanks pada sape yg da bg link kat aku..nanti aku pergi melawat korang kay1 nak jugak...ambik kat sni ye..kt widget tu sendiri pn ada linknye..tapi xpe..aku bagi jugak..hehe.klik di sni..

okai..just that!
bye!

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers