MaRi KitA KaWaN-kAwAn!

12:39:00 PM

blogger-emoticon.blogspot.comlalalalala~~ hamboi..nampak senang ati je kan...padahal, semalam mimpi giler seram..bangun pagi je termengah-mengah..macam baru lepas joging suploh round..blogger-emoticon.blogspot.com
iyahhh3! tapi betol...nak tau mimpi ape?? mimpi dunia dan nak kiamat..dan jugak..aku sendiri da arwah...blogger-emoticon.blogspot.com...ngeri...tapi mimpi2 itu mengingatkan aku sendiri untuk lebih mengingati-Nya..kadang2 kita sendiri alpa..betul x??blogger-emoticon.blogspot.com [aku da mule terikut2 nabielala gune emoticon utk posting!]

nyway..tu bukan agenda utama entri aku kali ni...aku nak criter pasal kawan2 aku di facebook...
tengok nih!aku tertarik giler ngan nombor di ats...1234..cantek kan...well..tu bilangan kawan2 aku di facebook..bukan nak riak ato makne seangkatan dengannye..aku hanye berkenan pada nombornye aje..plik tol aku nih..suke pada nombor..blogger-emoticon.blogspot.com

buat pengetahuan pembaca2 sekalian, 1234 itu bukannye sume kawan2 yang aku betol2 kenal pn..kadang2 terapprove sendiri...[eh....iye ke??blogger-emoticon.blogspot.com] pape jela...tadi je aku buat list baru utk kwn2 aku nih...list baru ialah family, kenalan jauh, kenal ke?? dan jugak media/artis...sebelom ni aku da pisahkan kawan2 dalam golongan skulah rendah, skulah menengah, skulah teknik, matrik dan jugak group utm/kolej/srcutm...korang plak cmne??huhuhu..

utk blog terchenta pula setakat aku hapdate nih ad 82 orang followers...tadaaaa!!!

blogger-emoticon.blogspot.com aku berhasrat nak buat award laa...heee...award utk sesiapa yang jadi followers aku yang ke-100..amacam?? macam besh x?? haha...awardnye nanti aku hapdate...aku terpakse stop kt sni dulu..coz...my umi nak pergi mengurut kakinye...yeahh..kena pergi urut...bagi kuat kaki nye...okai! see ya!blogger-emoticon.blogspot.com

You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. ahakz..ramai tul kawan dia di facebook..
    sribu lebih..
    eh jap, saya pun sama gak..haha

    ReplyDelete
  2. alaaa..nak jugak...ambik le...huhuhu...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers