cOnTeSt PhOtOgEnIc

10:18:00 AM

aku da ditag utk join contest ni da lame oley cik kechik beberapa minggu yang lepas..event yang lepas telah membataskan aku utk melakukannye...dan sekarang! aku ingin merealisasikan contest ini! yeahhh!!

lets the contest begin!

lihat syarat2nyer terlebey dahulu kay!

terms and conditon:

1.terbuka kepada semua peringkat umur.
2.gambar anda seorang ! kalo ade org laen,saye REJECT, :p muahahaha !!
3.gambar anda mestilar sePHOTOGENIC yg mugkin,nampakkn 'umph~'nya .. hee :p , xkesah ber"edit ke tidak" yg penting 'umph~'nya saye nak tgk !! hihi :P
4.hanya sekeping gmabar sahaja d benarkn ok ?? kalo pakwe nak join,tunggu next contest yeah .. :)

5.mestilah menjadi follower YEYEN aka IZYAN IZZATY
6.sediakn entry khas untuk contest ni dan tag minimum 3org . [org2 yg d tag mesti tau ok ?? kalo x , saye SAMAN ! haha :P]
7.letakkan BANNER CONTEST yg ada d sidebar saya d BLOG anda ok ?? :)8.tarikh tutp contest ini ialah 30 JUNE 2010 , bile dah tamat contest,saye akn announce kn ape hadiahnyer..jengjengjeng~!! mari akak abg adik ibu bapa join contest saye !! :) hadiahnyer mmg best,kalo saye anjurkn mmg best .. hihihi :p

wellll....nak tgk gambar photogedix aku lak?? ni dier!


haha..xtaw la nak kate photogenic ke photogedix...gambar ni diambil minggu lepas..bunga di tangan tu bunga utk mjlis persandingan my sis..sempat ag curik utk ambik gmbar..hehe...ambik pluang yang ad...

dan kat sni aku perlu tag 3 orang...org2 bertuah tu adalah..

cik nabielala
cik eda SRC
cik farah zulaikha

gud luck kay!


You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers