CoNtEsT dIaLog kItTy Di R4T

10:39:00 AM

aku berblogwalking tadi...singgah kt satu blog ni yang menganjurkn contest yg besh..hehe..sesi berdialog..sempena kelahiran anak kucing yang begitu comel!!!! betol kata empunye blog...anak kucing itu memang comel!! heee..

jom tengok syarat2nye...

1. Buat entri khas dengan tajuk 'Contest Dialog Kitty di R4T'

2. Copy & paste gambar kitty guna code ini:



3. Bawah gambar tu buat dialog best yang sesuai ikut format:
Dialog A : blablabla..
Dialog B : blablabla..

4. Linkkan entri anda ke sini dan komen URL di entri ini.

TARIKH TUTUP : 25 JUN 2010






Dialog A : aihh..mata ni rasa masih mengantuk laa..rasa xpuas tidur lam perut ibu..
Dialog B : kenapa begitu pula?? bukankah ibu melahirkan kita pada waktu yang sepatutnya..nanti kesian pula pada ibu mengandungkan kita lama-lama

haaa..itu la dialog yang xberape nak gempak..tapi tacing je lebey...ngeh2....pape pn...layan je laaa...

sekian, terima kasih..


You Might Also Like

2 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. hee~
    comel la dialog tu
    tenx sudi join contest Kie-yu
    kite tgk apa kata kekanda ye ;)
    wish u best of lux..

    ReplyDelete
  2. gudluck ye.. kiutnye kucing tu ngee

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers