SuRvEy cAmP = SuMmEr CaMp

10:36:00 PM


dari 26hb April hingga 4hb Mei nanti aku mungkin xdapat nak update blog sangat coz.....

aku kena pi survey camp [khemah ukur]..

ape itu survey camp???

survey camp tu khas utk menjalankan latihan praktikal secara lbey live berbanding amali ukur yg diadakn setiap minggu [bagi yang da ambik amali la]..

n...survey camp ni terkenal dengan panggilan camp yg menghitamkn muka!!!!

arggghhhh!!!

camne aku nak hadapi survey camp tuh??

pakai sunblock?? pakai topi pak cik kebun?? pakai handsock??

hurmm...think2...

aku da ad sunblock [hasil gi umah syg aku tempoh hari,mak syg aku yg cadangkn..]

topi?? belom ad lagi..topi yang hiphop tu ada la..

ahhhh! bantai je..bley je ar kn??

hurmm..ape lagi yg perlu??

pape je la..

yang pntig aku da siapkn mental aku utk berhadapan dgn cuaca di tepi pantai tuh...

memang aku da dapat agak..

sebab aku da bese ngan pantai..

tokki aku nelayan..membesor dengan pantai..

umah sekarang pown dekat ngan pantai..ngeh3..

well, pape pown..wish me luck 4 my camp..

sebabnya camp ni dikira subjek tau..harap2 dapat A..yiippiiiiii~~~

xdapat lagi da srunuk..pe daa..

n hope aku xberapa hitam nti..ngeh3...

k...see ya!

ni la kerja aku nanti..mengukur..sambil skodeng!
hahaha!!



You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers