PiLiHaN AkU...

5:49:00 PM

bila aku da mula suka suatu lagu...
aku akan dengar satu lagu tu..sepanjang hari...selama berhari-hari...sampai aku jemu...
dan lagu-lagu kat bawah nih jadi pilihan aku...
dan aku juz kesian kat dua orang teman baik aku sebab terpaksa dengar lagu yang same..sepanjang masa..sori gurlz..naseb korang le ada kawan macam aku nih..haha..

my top list!

  1. cari jodoh-wali band
  2. yank-wali band
  3. tobat maksiat-wali band
  4. kekasih halal-wali band --> mase nih wali band memang jadi pilihan aku..besh!
  5. balqis-unic
  6. takdir cinta-rossa
  7. cinta ini-siti nurhaliza
  8. tak kuduga- saiful feat misha omar
  9. pendeta-naizle
  10. sexy chick-akon feat david guetta
  11. selagi ada rindu-pak long
  12. yolanda-kangen band
  13. biola tak berdawai-kangen band
  14. bercanda di malam indah-the lipstik
  15. trouble is a friend-lenka
  16. suara(kuberharap)-luna maya feat dide hijau daun [terbaru!!!]
tu la senarainye..senarai tu ikot kesukaan aku...krenye yang terbaru adalah lagu yang paling bawah le..layan jee...seblom nih aku xde excited pada satu2 lagu je..tapi start bile ntah, kalu aku da ske dengar..aku takkan jemu dengar..kadang2 kalu lam trip ke..aku rela dengar lagu yang same..asalkan aku suka lagu tuh...hehe...

k la..out..kena pi meeting kelab n after dat nak join night ride ngan dak2 nih round uTm terChenta..hidop da sengsorang nih..join xtiviti je laa...ok..chow!


You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers