kEmBaLi Ke SeKoLaH!!!!

2:56:00 PM

mood>> epi..ahakss...
music>> cinta ini - siti nurhaliza

"Ayuh! Kembali ke sekolah!! Ayuh!!"-Tu la iklan kasut NEW ERA beberapan kurun yang lalu..iklan tu jugak telah menggugat aku untuk pkai kasut jenama tuh pada waktu itu..hahaha...tpi aku ttap setia dgn B-First..hahaha..bdak skema..xmain kasut macam mascot McD tuh...aku terlintas nk tulis sal sekolah pasal teringatkn lagu nasyid yg pernah jdi kegilaan aku dulu...kumpulan UNIC is the most popular la utk kaum kerabat nasyid mase
tuh...apatah lagi penyanyi2 dorg sume ensem2..hahaha..mase aku minat kumpulan ni aku dalam tingkatan tiga..dak baik minat nasyid je la...nk minat lagu english2 ni xbrape sgt..coz, xmmpu nk bli CD nk dgr kn..aku minat nasyid ni coz kwn baik aku gak..MUAZ..dia yg mendorong aku kpda nasyid nih..ape lagi aku..jdi peminat no. 1 laa..kalu utk carta nasyid kt Radio IKIM.fm tu xpernah tinggal laa..haha..CD utk kumpulan tuh aku ad simpan lagi sampai skrg..Album ke-2 dorg..then citer SEE U DIPT kluaran dorg gak...ad gak aku copy msuk lam laptop aku ni..sbb tkot ilang kn..sume CD2 ttu aku beli gune duit biasiswa yg aku dpt time skulah dlu..haha..kantoi la gne duit tu xbeli buku..beli CD je..haha...minat punyer pasal kn..sape2 pn ley wat mcm aku..kt skolah pn aku ni dak yg agak baik la..xbrani kaco..sbb aku bkn hot chick mcm yg ad rmai gang kt skolah tu...aku bese je..sme je antara skulah bukit tunggal ato pn skulah teknik airport tuh...aku bkn jdi tumpuan org..haha..tpi mse skulah teknik jdi tumpuan sebentar koz aku dikatakn jht koz rpat dgn dak ske mencuri HP kt asrama...woohooo...betol ke dier yg curi?? ntah..Wallahualam..tu aku xthu..lantak dier laa..asal nk libatkan aku lak..then, kecoh lak..nyampah gak aku..xpasal2 jdi WANTED..pdahal aku ni pembimbing rakan sebaya kot mse tuh..ad ke aku nk wat sume tu...xkn la...kdang2 geram gak aku kn..memain tduh aku je bersubahat...hurmm..tpi sume tu da jdi kenangan buat aku...kdang2 aku rasa nk kembali ke zaman skulah..aku rindu sgt dgn sume tu...sape xrndu wehh...kenangan aku bermule di sne...kejadian yg berlaku adalah sejarah lam hidup aku..aku xkn lupakn...malah aku amat merinduinya...aku nk jmpe cikgu2 aku yg membawa dri aku skrg..yg byk memberi dorongan kpda aku..espeacially cikgu kaunseling skulah bukit tunggal ngan skulah teknik..well..dua buah skulah aku blja peringkat menengah ..dua2 skulah jugak aku pegang jwatan pembimbing rkan sbya tuh..baiknye aku nih zman skulah...skrg?? sendiri tgk la...hahaha..klu berubah pn, xketara sgt..cme mkin nakal je..jht?? nope..that's not me...hahaha..since the school began, till now..i'm the only Izyan Balqis binti Abdul Wahab..the same one..the cute one?? hahahaa..plz laa..dun prasan..orait...

You Might Also Like

0 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers